Spring naar content
16 Dagen | Ontdek samen de Tanzaniaanse highlights

NIEUW | 16 Dagen | Groepsreis | Noord-Tanzania en Zanzibar

Ontdek samen met de Nederlandse safari-expert de Tanzaniaanse highlights

Wil jij graag op safari in Tanzania en vind je het leuk om deze ervaring te delen met anderen? Dan is deze unieke en complete groepsreis naar Tanzania & Zanzibar echt iets voor jou. Of je nu alleen mee gaat, met je partner of met vrienden. Iedereen is welkom en ik laat graag de mooiste highlights van Tanzania aan jullie zien. 

Mijn naam is Anouk en ik ben jullie reisbuddy tijdens deze groepsreis. Ik heb twee jaar in Tanzania en op Zanzibar mogen wonen en ik verkoop dagelijks privéreizen aan mensen die Tanzania willen ontdekken.

Mijn passie is om met 18 enthousiaste medereizigers deze reis te gaan maken. Geen grote touringbussen en gehaaste programma’s. Juist heel authentiek, informeel en uniek. Ik wil graag mijn liefde voor Tanzania en Zanzibar met jullie delen. Ga je met mij mee?

 

Kenmerken

Groepsreis

Het is een groepsreis voor maximaal 18 volwassenen. Of je nu alleen, met je partner of meerdere vrienden wilt deelnemen. Onze ervaren en deskundige Tanzaniaanse chauffeurs en de Nederlandse reisbegeleider Anouk zullen met trots Tanzania en Zanzibar laten zien.

Reisgezelschap

We reizen in een groep van 18 volwassenen, 1 reisbegeleider en 3 lokale chauffeurs, verdeeld over 3 safari jeeps.

Internationale vluchten Tanzania / Zanzibar

De internationale vliegtickets zitten niet bij de prijs inbegrepen. Je kan voordelig en simpel je eigen vliegtickets boeken of dit aan ons overlaten. Vraag jouw Beach & Safari Consultant naar de mogelijkheden. 

Klasse

Deze rondreis maakt gebruik van comfortabele accommodaties, waarbij je altijd een privé badkamer hebt. Wil je juist meer budget of nog meer luxe? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Startdatum

Deze reis start op 2 november 2024.

Flexibel

Ook al is het een groepsreis, je hebt nog steeds mogelijkheden om deze reis naar wens aan te passen. Boek interessante excursies, upgrade jouw kamertype of vraag jouw Beach & Safari Consultant naar de mogelijkheden. 

Leeftijd

Vanaf 18 jaar is iedereen welkom.

Programma samengevat

Dag 01 | 2 november 2024
Vertrek en internationale vlucht naar Tanzania
Dag 02 | 3 november 2024
Aankomst en road trip naar Lake Manyara
Dag 03 | 4 november 2024
Road trip naar Lake Natron
Dag 04 | 5 november 2024
Roadtrip naar Maasai Boma & Game drive in Pololeti Game Reserve
Dag 05 | 6 november 2024
Game drive in Serengeti National Park
Dag 06 | 7 november 2024
Game drive in Serengeti National Park
Dag 07 | 8 november 2024
Game drive in de Ngorongoro Krater
Dag 08 | 9 november 2024
Game drive in Lake Manyara National Park
Dag 09 | 10 november 2024
Game drive in Tarangire National Park
Dag 10 | 11 november 2024
Binnenlandse vlucht naar het tropische Zanzibar | Stone Town
Dag 11 t/m 14 | 12 t/m 15 november 2024
Relax dagen op Zanzibar
Dag 15 | 16 november 2024
Internationale vlucht naar Nederland
Dag 16 | 17 november 2024
Aankomst op Schiphol

Dag 1 | Internationale vlucht naar Tanzania - Begin van het safari avontuur

Zorg dat je vandaag op tijd op Schiphol bent, want de safari reis naar Tanzania gaat beginnen! Een groot avontuur dat op ons staat te wachten en wie weet leer je vandaag al andere medereizigers kennen. Stap in het vliegtuig en Safari Njema! Goede reis in het Swahili!

Dag 02 | Aankomst op Kilimanjaro Airport & road trip naar Lake Manyara 

Zet de eerste stappen op Tanzaniaanse bodem. Ruik de heerlijke typische geur. En voel de kriebels voor wat er allemaal te wachten staat. Nadat jij door de douane bent gekomen en je bagage hebt opgehaald, word je buiten in de aankomsthal warm ontvangen door de lokale chauffeurs en mij, jullie reisbuddy. Zodra iedereen gearriveerd is rijden we met drie safari jeeps naar onze eerste bestemming, Lake Manyara. De route is direct een feestje. De weg leidt je langs verschillende dorpjes om vervolgens steeds meer natuur te zien. Maasai kinderen langs de weg, kuddes koeien over de vlaktes en Maasai hutjes tot waar het oog reikt. Eenmaal aangekomen bij Africa Safari Lake Manyara, krijg je de sleutel van je comfort tent met een privé badkamer en gaan we genieten van een heerlijke lunch. De middag is optioneel. Sommige gaan heerlijk bijkomen van de heenreis aan het zwembad. Heb je nog voldoende energie en wil je de tijd optimaal benutten? Ga dan mee op de village tour door Mtu wa Mbu.  

Dag 03 | Road trip naar Lake Natron 

Na een goede eerste nachtrust stappen we na het ontbijt weer in de safari jeeps. Vandaag gaan we een prachtige route rijden naar Lake Natron. Dit meer ligt in de ruwe natuur van Noord-Tanzania. Onderweg wordt het landschap steeds meer vulkanisch en verlaten we de bewoonde wereld. Prachtige bergen en eindeloze grasvelden schieten langs ons voorbij en hoe dichter we bij Lake Natron komen, hoe meer we traditionele Masai dorpen gaan zien. Indrukwekkend en interessant. De chauffeur vertelt er graag meer over terwijl hij zijn route vervolgt. Bij Africa Safari Lake Natron checken we in en kunnen we gelijk aanschuiven voor een lekkere lunch. Ook hier staat de middag weer open voor eigen invulling. De accommodatie heeft een heerlijk zwembad om af te koelen. Een gezellige bar om een drankje te drinken en een boek te lezen. Of ga met mij mee naar de Ngare Sero Waterval. Dit is een optionele excursie die de prachtige natuur van de omgeving laat zien. De wandeling is niet pittig en de paden zijn goed bewandelbaar. 

 

Dag 04 | Roadtrip naar Maasai Boma & Game drive in Pololeti Game Reserve

Vroeg uit de veren, want voor degene die wil kan mee op de Flamingo Lake Walk. Lake Natron staat bekend om de duizenden flamingo’s die het meer roze kleuren. Een fantastisch gezicht, zeker in combinatie met de ruwe natuur eromheen. De lokale gids gaat ons alles vertellen over de flamingo’s, de natuur en de mensen die er wonen. Na de lunch stappen we weer in de safari jeeps en rijden we door naar Noord-Serengeti, richting Ololosokwan. Met een goed gevulde maag gaan we op game drive in Pololeti Game Reserve. Dit is de verborgen parel van Noord-Tanzania. Een prachtig natuurgebied, vol met wilde dieren en weinig toerisme. Wie weet spotten we hier de eerste leeuw.  

Dag 05 | Volle dag game drive in Serengeti National Park

Vandaag is het zo ver! We gaan Serengeti National Park in. Hét bekendste wildpark van Oost-Afrika met een overvloed aan wilde dieren. Maar eerst nog even genieten van een heerlijk ontbijt bij Africa Safari Masai Boma, met uitzicht op de opkomende zon die vanuit Kenia de lucht goudgeel kleurt. De dag is weer goed begonnen. 

We gaan op zoek naar de Big Five en vele andere wilde diersoorten. De diversiteit en overvloed aan dieren zorgen voor een continu avontuur. Of je nu een spannende jacht, speelse welpen, of een adembenemende zonsondergang over de Serengeti-vlaktes meemaakt, een game drive hier biedt een onvergetelijke reis naar het hart van Oost-Afrika en de meest fascinerende natuurshow. De dag eindigt bij Africa Safari Serengeti Ikoma, een accommodatie in de natuur waar giraffen, zebra’s en andere dieren vaak voorbij trekken. En waar je ‘s nachts regelmatig de leeuwen hoort brullen en de hyena´s hoort ´lachen´.

Een leeuw die op een rots ligt in de Serengeti. De leeuw is een van de 5 dieren uit de big five
Een leeuw die op een rots ligt in de Serengeti. De leeuw is een van de 5 dieren uit de big five

Dag 06 | Volle dag game drive in Serengeti National Park

Wie het hele safari avontuur echt compleet wil maken, raden we aan een ballonvaart erbij te boeken boven Serengeti National Park. Hiermee ga je tijdens zonsopkomst de lucht in om de actieve dieren vanuit de lucht te bekijken. Na een uur varen, land je weer veilig op de grond en staat er een heerlijk ontbijt op je te wachten. 

Wil je liever rustig aan doen in de ochtend, kun je na een goede nachtrust gaan ontbijten in de ontbijtzaal. De koffie staat klaar en de broodjes zijn weer vers gebakken. 

Na het ontbijt gaan we de ballonvaarders ophalen en beginnen we aan een nieuwe dag in Serengeti National Park. Vandaag rijden we van centraal Serengeti naar Zuid Serengeti. Een prachtige route met veel kans op het spotten van wilde dieren. De katachtigen sluipen hier graag door de uitgestrekte velden en de groepen zebra’s en gnoes maken hun weg richting Zuid-Serengeti. De volgende accommodatie bereiken we aan het einde van de dag en ligt weer midden in de wildernis. De olifanten trekken hier graag langs en het dineren in een van de tenten is een speciale ervaring. We maken er samen een gezellige avond van en zodra de sterren weer hoog aan de hemel staan, gaan we weer slapen. Lala Salama (Slaap lekker). 

Dag 07 | Game drive in de Ngorongoro Krater

De magie van de Ngorongoro Krater! Na ongeveer 1,5 uur rijden door de Ngorongoro Conservation Area is het tijd voor een game drive in een geologisch wonder. Een natuurparadijs als geen ander. Als we afdalen in ’s werelds grootste intacte vulkanische caldera, worden we onmiddellijk omringd door adembenemende landschappen. De hoge muren van de krater herbergen een rijk mozaïek van ecosystemen, waardoor een natuurlijk amfitheater ontstaat dat een overvloed aan wilde dieren aantrekt. Terwijl we de bodem van de krater verkennen, komen we de ‘Big Five’ tegen – leeuwen, olifanten, buffels, luipaarden en neushoorns – samen met talloze andere soorten, die allemaal harmonieus leven in deze opmerkelijke krater. Een dag vol spectaculaire ontmoetingen en uitzichten. Zodra we de krater verlaten en we de weg vervolgen naar Africa Safari Karatu, ruilen we de wildernis in voor heuvels en een landschap bedekt met koffieplantages. Africa Safari Karatu ligt boven op een heuvel en heeft 180 graden uitzicht over de vallei. Samen dineren we in het restaurant en kunnen we gaan beseffen wat voor gave en unieke safari momenten we al hebben beleefd samen. 

Een neushoorn die op de uitgestrekte graslanden staat van de Ngorongoro krater in de verte zie een waterbron. De neushoorn is een van de vijf dieren van de big five.
Een neushoorn die op de uitgestrekte graslanden staat van de Ngorongoro krater in de verte zie een waterbron. De neushoorn is een van de vijf dieren van de big five.

Dag 08 | Volle dag game drive in Lake Manyara National Park

Alle spullen weer in de koffers, want we vertrekken richting Lake Manyara National Park. Een klein maar erg leuk nationaal park dat we aan de noordzijde betreden. Het beboste gedeelte aan het begin maakt het spotten naar wilde dieren een uitdaging, maar zeker niet onmogelijk! Kijk ook goed hoog in de bomen, want Lake Manyara National Park staat bekend om haar leeuwen die in de bomen liggen. Geritsel van olifanten die een weg banen door de struiken en nieuwsgierige aapjes die even komen kijken wat er voorbij rijdt. De struikgewassen en bomen maken plaats voor een uitgestrekte vlakte waar verschillende diersoorten samenkomen aan de oevers van het meer. Een uniek plaatje en een perfect moment voor de (hobby) fotografen. We verlaten het park aan de zuidkant om de weg te vervolgen naar Africa Safari Rift Valley. Waar kun je deze dag beter afsluiten dan op de Rift Valley met uitzicht over het meer!

Dag 9 | Volle dag game drive in Tarangire National Park

Vandaag staat de laatste game drive op de planning. We vertrekken richting Tarangire National Park, waar we weer een volle dag op zoek gaan naar wilde dieren, mooie natuur en unieke safari momenten. Tarangire National Park staat bekend om haar grote groepen olifanten die door het park trekken. De rivier Tarangire loopt dwars door het park heen en is een drinkbron voor vele dieren. Dit maakt het spotten van wild vrij makkelijk en dit levert mooie plaatjes op. De diversiteit aan landschappen is fenomenaal en voor je het weet is de dag alweer voorbij. Voldaan en met veel safari ervaring rijden we terug naar Arusha. Hier gaan we samen napraten over de fantastische dagen onder het genot van een hapje en een drankje. 

Africa Safari Arusha
Africa Safari Arusha

Dag 10 | Binnenlandse vlucht naar het tropische Zanzibar | Stone Town 

Na onze laatste nacht op het vasteland, vertrekken we vandaag naar het tropische eiland aan de oostkust van Tanzania; Zanzibar! Trek je t-shirt alvast maar aan, want de temperaturen gaan stijgen. Samen checken we in voor de binnenlandse vlucht en na een uurtje vliegen zien we de koraalblauwe zee onder ons. De witte stranden lachen ons toe en we zien Stone Town steeds dichterbij komen. Eenmaal geland staan de chauffeurs weer op ons te wachten, om ons direct naar Shaba Boutique Hotel te brengen. Een karakteristiek hotelletje in het autovrij centrum van Stone Town. Vanmiddag kun je samen met mij, je reisbuddy, mee op tour door Stone Town. Ik laat je de leukste plekjes zien en vertel jou waarom ik zo verknocht ben aan deze stad. Liever een echte stadstour van een lokale gids met meer informatie over de geschiedenis? Dat kan, dan regel ik die excursie voor je. Maar gewoon zelf ronddwalen en ergens neerstrijken is natuurlijk ook mogelijk. 

Dag 11 t/m 14 | Relax dagen op Zanzibar

Shaba Boutique Hotel staat o.a. Bekend om haar heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet. Verwen jezelf met de lekkerste gerechten, sapjes en vers gezette koffie. Zodra de koffers weer zijn gepakt, vertrekken we naar onze laatste bestemming Reef & Beach Resort. Een fantastisch strand resort aan de zuidoostkust van Zanzibar. Het uitzicht is geweldig, de kamers zijn heerlijk en het zeebriesje dat door de palmbomen waait maakt jouw rondreis echt compleet. 

De komende dagen mag je helemaal zelf indelen. Ga snorkelen bij het kleurrijke koraal, ontdek het eiland met een privé chauffeur, bezoek een van de vele leuke plaatsjes langs de kust en geniet van heerlijk eten en goede cocktails terwijl de zon weer ondergaat. Liever samen op pad? Ik, je reisbuddy, ben er nog steeds bij en zal de groep of een deel van de groep nog steeds vergezellen als daar behoefte aan is. Mijn doel is dat jij ultiem geniet en de vakantie grandioos afsluit.

Accommodatie: Reef & Beach Resort

Dag 15 | Internationale vlucht naar Nederland

Aan al het goede komt helaas een eind. Vandaag moeten de koffers voor de laatste keer worden ingepakt, want we vliegen terug naar Nederland. De chauffeur zet ons veilig af op het vliegveld van Zanzibar, waar we gaan inchecken voor onze terugvlucht naar Nederland.

Dag 16 | Aankomst op Schiphol

Aankomst in Nederland op Schiphol met een goede dosis nieuwe ervaringen, verhalen en dierbare herinneringen. De reis is helaas ten einde en we nemen afscheid van de groep reisgenoten. 

Safari dagen – Volpension

De eerste 10 dagen tijdens de safari verblijf je in een van onze eigen safari accommodaties. Al deze accommodaties hebben een grandioze ligging in de natuur en beschikken over comfortabele tenten met een goed bed en Europese privé badkamer. Er zijn genoeg stroompunten en je hebt een heerlijke zithoek waar je de dag rustig kan starten en juist kan nagenieten na een dag vol safari ervaringen. 

Deze dagen zijn op basis van volpension. Het bevat drie maaltijden per dag, geserveerd in (semi-)buffetvorm in het hoofdrestaurant van de accommodaties. Wanneer je een hele dag onderweg of op game drive bent, wordt de lunch ingepakt en onderweg verzorgt als een soort picknick.

Drankjes zijn tijdens de volpension dagen niet inbegrepen. Tijdens de safari dagen is er één fles water per persoon per dag in de safari Jeep inbegrepen. Wanneer je tijdens de maaltijden drinkwater besteld, wordt dat op de kamer in rekening gebracht.

 

Shaba Boutique Hotel – Bed & Breakfast

Bij Shaba Boutique Hotel in Stone Town verblijf je op basis van Bed & Breakfast (logies & ontbijt). Het ontbijtbuffet wordt dagelijks vers bereid, met de lekkerste ingrediënten. Koffie, thee en sap zijn inbegrepen en je kan een eiergerecht naar keuze bestellen. Voor de lunch en het diner heb je veel leuke restaurants op loopafstand. Chakula chema (Eet smakelijk)

 

Reef & Beach Resort – All-inclusive

De laatste 5 dagen verblijven we bij Reef & Beach Resort. Een strandresort met prachtige kamers. Je wordt warm ontvangen en het zwembad nodigt je uit om heerlijk te relaxen. Het uitzicht is een cadeautje en er is van alles te ondernemen om het eiland te ontdekken. Deze dagen bij Reef & Beach Resort verblijf je o.b.v. all-inclusive verzorging. Dit bestaat uit drie maaltijden per dag, geserveerd in (semi-)buffetvorm in het hoofdrestaurant. Daarnaast krijg je lichte snacks in de ochtend en in de namiddag. Tot slot zijn de volgende dranken inbegrepen: water, sap, koffie, thee, frisdrank, huisbier, witte of rode huiswijn, een selectie sterke dranken en een mooie selectie aan lokale cocktails. Allemaal geserveerd per glas van 10.00 tot 23.00 uur.

Other-26

Accommodaties tijdens deze reis

Africa Safari Lake Manyara

Africa Safari Lake Manyara

Verblijf in luxueuze safaritenten met een adembenemend uitzicht op Lake Manyara. Terwijl zebra's en gnoes rustig grazen op het terrein, kun jij ontspannen met een verfrissende duik in het zwembad.
Africa Safari Karatu

Africa Safari Karatu

Een gloednieuwe accommodatie op de rug van een heuvel. Kamers met balkon die een uniek uitzicht hebben over de vallei aan de rand van het Ngorongoro Conservation Area.
Africa Safari South Serengeti

Africa Safari South Serengeti

De beste plek midden in de natuur waar de Ngorongoro Conservation Area en Serengeti National Park aan elkaar grenzen en waar duizenden gnoes jaarlijks hun kalfseizoen hebben.
Africa Safari Serengeti Ikoma

Africa Safari Serengeti Ikoma

Ontspannen wakker worden tussen de wilde dieren midden in het Serengeti Ecosysteem. Deze accommodatie ligt op een steenworp afstand van Serengeti National Park en is uniek in zijn soort.
Africa Safari Maasai Boma

Africa Safari Maasai Boma

Overnachten in een luxe bungalow, geheel ontworpen in traditionele Maasai stijl. Een unieke accommodatie in het glooiende landschap, op de grens met Kenia aan de noordkant van Serengeti National Park.
Africa Safari Lake Natron

Africa Safari Lake Natron

Verblijf in een onontdekt stukje Noord-Tanzania. Slaap in een luxe safaritent met een uniek uitzicht op zowel het zoutmeer, Lake Natron en de vulkaan. Ongerepte natuur waarbij je met een beetje geluk een giraf spot vanaf je veranda.
Africa Safari Rift Valley

Africa Safari Rift Valley

Deze nieuwe accommodatie aan de oever van Lake Manyara in Rift Valley, Tanzania, biedt een perfect toevluchtsoord om de safari avonturen te beginnen en te genieten van het prachtige uitzicht.
Shaba Boutique Hotel

Shaba Boutique Hotel

Een karakteristieke bed & breakfast in het hart van Stone Town. De kamers zijn authentiek en Shaba is de ideale plek om te overnachten bij aankomst op Zanzibar of voor vertrek van het eiland.
Reef & Beach Resort

Reef & Beach Resort

Gelegen aan de zuidoostkust van Zanzibar met een perfecte zeebries op de Jetty bar, waar je heerlijk kunt ontspannen bij het geluid van de golven. Een perfecte vakantie!
Africa Safari Lake Manyara

Africa Safari Lake Manyara

Verblijf in luxueuze safaritenten met een adembenemend uitzicht op Lake Manyara. Terwijl zebra's en gnoes rustig grazen op het terrein, kun jij ontspannen met een verfrissende duik in het zwembad.
Africa Safari Karatu

Africa Safari Karatu

Een gloednieuwe accommodatie op de rug van een heuvel. Kamers met balkon die een uniek uitzicht hebben over de vallei aan de rand van het Ngorongoro Conservation Area.
Africa Safari South Serengeti

Africa Safari South Serengeti

De beste plek midden in de natuur waar de Ngorongoro Conservation Area en Serengeti National Park aan elkaar grenzen en waar duizenden gnoes jaarlijks hun kalfseizoen hebben.
Africa Safari Serengeti Ikoma

Africa Safari Serengeti Ikoma

Ontspannen wakker worden tussen de wilde dieren midden in het Serengeti Ecosysteem. Deze accommodatie ligt op een steenworp afstand van Serengeti National Park en is uniek in zijn soort.
Africa Safari Maasai Boma

Africa Safari Maasai Boma

Overnachten in een luxe bungalow, geheel ontworpen in traditionele Maasai stijl. Een unieke accommodatie in het glooiende landschap, op de grens met Kenia aan de noordkant van Serengeti National Park.
Africa Safari Lake Natron

Africa Safari Lake Natron

Verblijf in een onontdekt stukje Noord-Tanzania. Slaap in een luxe safaritent met een uniek uitzicht op zowel het zoutmeer, Lake Natron en de vulkaan. Ongerepte natuur waarbij je met een beetje geluk een giraf spot vanaf je veranda.
Africa Safari Rift Valley

Africa Safari Rift Valley

Deze nieuwe accommodatie aan de oever van Lake Manyara in Rift Valley, Tanzania, biedt een perfect toevluchtsoord om de safari avonturen te beginnen en te genieten van het prachtige uitzicht.
Shaba Boutique Hotel

Shaba Boutique Hotel

Een karakteristieke bed & breakfast in het hart van Stone Town. De kamers zijn authentiek en Shaba is de ideale plek om te overnachten bij aankomst op Zanzibar of voor vertrek van het eiland.
Reef & Beach Resort

Reef & Beach Resort

Gelegen aan de zuidoostkust van Zanzibar met een perfecte zeebries op de Jetty bar, waar je heerlijk kunt ontspannen bij het geluid van de golven. Een perfecte vakantie!

Bezienswaardigheden tijdens deze reis

Ngorongoro Krater

Ngorongoro Krater

Wordt ook wel het achtste wereldwonder genoemd en herbergt de zeldzame zwarte neushoorn.
Serengeti National Park

Serengeti National Park

Bekend vanwege de Grote Migratie en dit is het beroemdste wildreservaat ter wereld!
Tarangire National Park

Tarangire National Park

Beroemd vanwege de uitgebreide kuddes olifanten en de hoogste concentratie wilde dieren buiten het Serengeti National Park!
Lake Manyara National Park

Lake Manyara National Park

Een immense ecologische diversiteit en boomklimmende leeuwen!
Lake Natron

Lake Natron

Een gigantisch zoutmeer met prachtige flamingo's en een vulkaan!
Pololeti Game Reserve

Pololeti Game Reserve

Grenzend aan Noord-Serengeti, een ware hidden gem waar de wilde dieren geen grenzen kennen.
Zanzibar

Zanzibar

Parelwitte stranden, indrukwekkende onderwaterwereld, eeuwenoude historie en veel cultuur. Allemaal op één tropisch eiland.
Stone Town

Stone Town

De hoofdstad van Zanzibar, vol met kleine straatjes, boutiques en historische gebouwen met indrukwekkende verhalen.
Ngorongoro Krater

Ngorongoro Krater

Wordt ook wel het achtste wereldwonder genoemd en herbergt de zeldzame zwarte neushoorn.
Serengeti National Park

Serengeti National Park

Bekend vanwege de Grote Migratie en dit is het beroemdste wildreservaat ter wereld!
Tarangire National Park

Tarangire National Park

Beroemd vanwege de uitgebreide kuddes olifanten en de hoogste concentratie wilde dieren buiten het Serengeti National Park!
Lake Manyara National Park

Lake Manyara National Park

Een immense ecologische diversiteit en boomklimmende leeuwen!
Lake Natron

Lake Natron

Een gigantisch zoutmeer met prachtige flamingo's en een vulkaan!
Pololeti Game Reserve

Pololeti Game Reserve

Grenzend aan Noord-Serengeti, een ware hidden gem waar de wilde dieren geen grenzen kennen.
Zanzibar

Zanzibar

Parelwitte stranden, indrukwekkende onderwaterwereld, eeuwenoude historie en veel cultuur. Allemaal op één tropisch eiland.
Stone Town

Stone Town

De hoofdstad van Zanzibar, vol met kleine straatjes, boutiques en historische gebouwen met indrukwekkende verhalen.

Prijzen

Toon prijzen in € met actuele wisselkoers
Prijs per persoon
1 persoon in 1 kamer $3,810
2 personen in 1 kamer $3,205
3 personen in 1 kamer $2,859
Excursie pakket: Optioneel $85
Ballonvaart Optioneel $599
Internationale retour vlucht Op aanvraag
Toon prijzen in € met actuele wisselkoers
1 persoon in 1 kamer $3,810
2 personen in 1 kamer $3,205
3 personen in 1 kamer $2,859
Excursie pakket: Optioneel $99
Ballonvaart Optioneel $599
Internationale retour vlucht: Op aanvraag

Excursie pakket bestaat uit:

  • Dag 2 | Tuk tuk Village tour in Mto wa Mbu
  • Dag 3 | Ngare Sero Waterfall
  • Dag 4 | Flamingo lake walk

Ballonvaart | Een unieke en bijzondere beleving boven Serengeti National Park. Je stijgt op tijdens de zonsopkomst en ziet de dieren ontwaken en actief worden. Na een prachtige ballonvaart van 1 uur, krijg je een uitgebreid ontbijt in Serengeti NP zelf.

Internationale retour vlucht:
Deze kun je voordelig zelf boeken of tegen een meerpijs via ons erbij boeken.

Heen vlucht: Schiphol – Kilimanjaro Airport
Terug vlucht: Zanzibar Airport – Schiphol

Safari Jeep

Tijdens deze groepsreis reizen we rond in drie 4×4 safari jeeps met pop-up dak. Deze, met vierwielaandrijving, safari jeeps zijn perfect geschikt om foto’s te maken. De voertuigen hebben een lage uitstoot, dus maken minder lawaai. Hierdoor kan je vrij dicht bij de wilde dieren komen, zonder deze te storen of af te schrikken.

De safari jeeps zijn goed onderhouden en beschikken over comfortabele zitplaatsen en een koelbox voor koud water. Onze Engels sprekende chauffeurs/gidsen hebben veel kennis van flora en fauna. Zij zorgen ervoor dat je het beste van de nationale parken te zien krijgt. Zij geven je zoveel tijd als dat je nodig hebt om vragen te stellen, foto’s te maken en van het prachtige landschap te genieten.

 

Afstanden

De enorme uitgestrektheid van Tanzania zorgt ervoor dat je safarireis een groot aantal afstanden omvat. Klik hier om de afstanden te bekijken.

Een safarijeep van Paradise & Wilderness waar iemand vanuit het open dak aan het kijken is naar een kudde gnoes.