Spring naar content
Maak kennis met

Paradise & Wilderness

Onze droom

Ben je nieuwsgierig naar de schoonheid en de rijkdom van het magische land Tanzania? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want Tanzania is ons thuis! Het land van Kilimanjaro, Zanzibar en de wereldberoemde safari nationale parken.

Wij zijn expert in safari rondreizen door Tanzania en specialist in vakanties op Zanzibar. Alles in eigen beheer van de Nederlandse eigenaar Bert Schoonvelde. Jaren geleden kwam hij naar Zanzibar voor een vakantie en werd verliefd op deze prachtige plek.

De combinatie van cultuur, ongelooflijk witte zandstranden en de grootste wildreservaten in Afrika, maakt Tanzania uniek. “Mijn vakanties in Tanzania waren te kort om dit magische land te leren kennen, dus ben ik gebleven en heb ik van mijn droom mijn werk gemaakt,”aldus Bert Schoonvelde.

Karibu (welkom)!

Hier staan wij voor

Onze visie is om onvergetelijke ervaringen te creëren voor jou als gast. We willen jouw tevredenheid waarborgen tijdens jouw verblijf in een van onze comfortabele accommodaties in Tanzania en op Zanzibar. We willen jouw verwachtingen overtreffen, waarbij elk detail zorgvuldig door ons is uitgewerkt.

Vanaf het moment dat je aankomt, tot het moment dat je vertrekt, streven we ernaar om jou een compleet programma te laten ervaren dat alle aspecten van een droomvakantie in Tanzania en op Zanzibar omvat. Of het nu gaat om het ontdekken van wilde dieren tijdens een bijzondere game drive, het ontspannen op de parelwitte stranden van Zanzibar of een onderdompeling in de levendige lokale cultuur. Jij kunt niets minder dan een uitzonderlijke en onvergetelijke rondreis met ons verwachten.

Maak kennis met Anouk

Het vliegtuig uitstappen, de specifieke geur opsnuiven en denken: “Yes, ik ben weer thuis!” Dat gevoel beleef ik keer op keer als ik naar dit bijzondere (ei)land reis. Na een aantal prachtige reizen door Oost-Afrika en bijna twee jaar in Tanzania en op Zanzibar te hebben mogen wonen, heb ik echt mijn passie in het werk gevonden. Iedereen enthousiasmeren om naar Tanzania en Zanzibar op reis te gaan en betoverd te worden door de unieke combinatie die dit land te bieden heeft.

De kick die het geeft om wilde dieren te spotten, de rust die je ervaart in de ongerepte natuur en het ultiem genieten van de parelwitte stranden van Zanzibar. Cliché? Absoluut! Overdreven? Totaal niet! Ga erheen en ervaar het zelf. Je zult merken dat ik geen woord heb gelogen.

Mijn naam is Anouk Arts, Beach & Safari consulent bij Paradise & Wilderness. Ik luister graag naar jouw wensen en ga graag samen met jou de ideale rondreis organiseren. Safari Njema (Goede reis)!

Unieke accommodaties

Meer dan een slaapplek alleen! Al onze eigen locaties zijn uniek gelegen en hebben stuk voor stuk iets bijzonders wat jouw reis nog specialer maakt. Drink een kop koffie op je veranda terwijl er zebra’s langs lopen of zie de Zanzibariaanse zon opkomen vanuit je bed.

Kwaliteit & Lokaal

Dit staat bij ons hoog in het vaandel en dit zal je op diverse manieren ervaren. Heerlijke maaltijden van getalenteerde koks, ervaren chauffeurs met veel kennis, gastvrij lokaal personeel en mooie samenwerkingen met lokale projecten en partners.

 

Van A tot Z

We kunnen alles voor je regelen vanaf het moment dat je aankomt in Tanzania (of op Zanzibar) totdat je weer incheckt voor je terugvlucht! Van transfers tot Accommodaties en van safari jeeps tot excursies. Ons advies is oprecht en vrijblijvend en wij spreken uit eigen ervaring.

Klaar voor een nieuw avontuur?

Wacht niet langer en begin vandaag nog met het realiseren van deze bijzondere safari reis.