Spring naar content
Group 2007

Waar staat Paradise & Wilderness voor?

Wij van Paradise & Wilderness zijn jaren geleden verliefd geworden op Tanzania en Zanzibar.

Zo verliefd dat we ons nu dagelijks inzetten zodat jij dit ook wordt. Wij creëren onvergetelijke en unieke ervaringen die van jouw safari een droomreis maken. In dit artikel laten wij je graag zien hoe wij dit doen en waar wij van Paradise & Wilderness voor staan!

Kwaliteit en service

Kwaliteit en service zijn voor ons erg belangrijk. Wij begrijpen als geen ander dat het best spannend is om naar dit prachtige land af te reizen. Je stapt natuurlijk in een hele andere wereld dan je gewend bent. Met onze kwaliteit en service zorgen wij ervoor dat jouw rondreis, safari of vakantie vlekkeloos verloopt.

Nederlandssprekende medewerkers op locatie

Hoe lekker is het dat wij ook op locatie Nederlandssprekende medewerkers hebben. Ideaal voor als je een vraag hebt of benieuwd bent naar lokale ervaringen. In Tanzania en Zanzibar hebben wij meerdere Nederlandssprekende medewerkers die altijd te bereiken zijn en je, met alle liefde, overal mee willen helpen. 

Alles in eigen beheer

Een ander belangrijk aspect van onze kwaliteit en service is dat wij alle accommodaties die wij aanbieden in eigen beheer hebben. Wij weten dus precies wat jij kunt verwachten bij onze prachtige accommodaties. Daarnaast hebben wij ook al onze safari jeeps in eigen bezit en zijn de lokale rangers bij ons in dienst. Hierdoor kunnen wij ook garanderen dat deze goed verzorgd worden en deze de veiligheid van onze gasten kunnen garanderen. 

Plezier en wildernis 

Onze rangers zorgen ervoor dat jij Tanzania echt gaat beleven. Zij zijn namelijk 100% Tanzania-specialisten en kennen alle pareltjes van de safari. Samen met jouw privé-ranger ga jij op zoek naar de Big Five en hoor je onderweg de meest bijzondere verhalen over lokale stammen. Dit is in onze ogen de manier om Tanzania te beleven en te ervaren. 

Zekerheid bij jouw droomreis

Doordat wij aangesloten zijn bij de SGR(Stichting Garantiefonds Reisgelden), het Calamiteitenfonds en de ANVR kunnen wij onze reizigers maximale zekerheid garanderen. Dit zijn namelijk alle keurmerken die een reisbureau kan aanbieden aan haar klanten. Deze extra service is in onze ogen ook erg belangrijk om onze reizigers te voorzien van alle mogelijke zekerheden. Zo kun jij zorgeloos op jouw droomreis.

Een groep zebra's met daarbij drie jeeps van Paradise & Wilderness
Een groep van zes mensen die vrolijk met hun handen in de lucht staan voor een safari accommodatie van Paradise & Wilderness

Flexibiliteit en ontzorging

Bij jouw droomreis horen natuurlijk geen zorgen. Alle potentiële zorgen nemen wij daarom ook graag uit handen en staan wij klaar tijdens jouw hele vakantie. Van de organisatie tot de daadwerkelijke safari, vakantie of rondreis. 

Flexibiliteit

Een unieke reis als deze, wil je natuurlijk wel precies zoals je deze voor ogen hebt. De reizen die wij aanbieden zijn door ons aanbevolen reizen. Wil jij hier aanpassingen aan maken dan kan dit uiteraard zeker. Tijdens het boekingsproces geef je precies aan wat je precies wilt en welke aanpassingen er eventueel doorgevoerd moeten worden. Vervolgens gaan wij kijken of dit mogelijk is (wat dit vaak is) en passen we de reis zo aan naar jouw behoefte. Kun jij bijvoorbeeld geen genoeg krijgen van de Serengeti? Of wil jij langer in het paradijs Zanzibar verblijven? Dit kan allemaal bij Paradise & Wilderness.

Wij creëren, jij geniet

Eenmaal in Tanzania of Zanzibar aangekomen, dan kan de vakantie- of safari-modus aan. Je hoeft je niet meer druk te maken over hoe je bij je hotel komt of hoe laat de jeep voor de safari aankomt. Dit regelen en communiceren wij namelijk tot in de punten toe. Wij weten dat je verwachtingen hebt en wij doen er alles aan om deze te overtreffen. Zo zorgen wij dat Tanzania en Zanzibar jou echt omver blazen. 

 

Paradise & Wilderness: De Tanzania specialist

Jouw droomreis in Tanzania, daar doen wij alles voor. Ontdek dit schitterende land en alles wat zij te bieden heeft, zonder dat je jezelf ook maar ergens zorgen om hoeft te maken. Wij werken jouw reis uit tot in elk detail en zorgen dat jij onvergetelijke herinneringen maakt. Kortom: een droomvakantie die alles te bieden heeft, van adembenemende natuur tot wilde dieren tot parelwitte stranden en rust. En dit allemaal zonder zorgen. Dat zijn wij: Paradise & Wilderness!

Een telefoon die aan foto aan het maken is van een jeep van Paradise & Wilderness. De jeep staat op een zandweg voor een bos en staat een beetje schuin.