Spring naar content
Serengeti National Park

Sunset wandelsafari

Volg de voetstappen van de wilde dieren

Na een aantal dagen in de safari jeep gezeten te hebben, is het tijd om de benen te strekken en de omgeving te voet te gaan ontdekken. Trek je stevige en vooral dichte wandelschoenen aan en zorg dat je camera goed opgeladen is. Neem je verrekijker mee, zodat je niks hoeft te missen tijdens deze indrukwekkende wandelsafari.

Aan de noordkant van de Grumeti rivier ligt een bufferzone (wildlife management Area) waar je na 15 minuten rijden vanaf Africa Safari Serengeti Ikoma aankomt. Er is een gewapende ranger aanwezig om je te beschermen, terwijl jij de kans krijgt om een nieuw gebied te verkennen en misschien wel de dieren te voet te volgen! De wandelsafari duurt ongeveer 1,5 uur. Wat je tegenkomt is altijd een verrassing. Nieuwsgierige wrattenzwijnen of giraffen of rustig grazende gnoes en vrolijke gazellen. Na je wandeling word je naar de top van Robanda Hill gebracht, waar je gaat genieten van de prachtige zonsondergang over de Serengeti.

Praktische informatie Sunset wandelsafari

Duur: 1,5 uur
Tijdstip: Einde van de middag
Locatie: Ikona
Inclusief: Parkentree, gids en ranger
Exclusief: Fooi en persoonlijke uitgaven

 

Prijs

82 US Dollar per persoon

Prijs is gebaseerd op twee personen die deelnemen. Wanneer je deze excursie met meerdere personen boekt, kan de prijs wijzigen.