Spring naar content
Stone Town

Stone Town tour

Volg de stappen van het verleden

Volg het spoor van de sultans, slaven en ontdekkingsreizigers in de kronkelige straatjes van Stone Town. De gids zal je betoveren door je de gebeurtenissen te vertellen die Zanzibar hebben gevormd en je langs de gebouwen te leiden waar het allemaal is gebeurd. Enkele van deze bezienswaardigheden zijn de voormalige slavenmarkt en Anglicaanse kathedraal, het Huis der Wonderen en het paleismuseum van de sultan, het museum van Freddie Mercury, het oude Arabische fort en de ziekenboeg en nog veel meer.

Terwijl je de stappen van het verleden volgt, geeft de tour je een kijkje in het moderne leven in Stone Town. Verken de specerijenmarkten, zeevruchten- en vismarkt, verse broden in rieten manden en de keurige stapels fruit en groenten die de plaatselijke bevolking vanuit hun mini stalletjes verkoopt. Je zult ook lokale kinderen tegenkomen die in de stad spelen en ouderen die bordspelletjes spelen.

Een optionele stop bij het Zanzibar Coffee House zorgt voor een rustpauze van de hitte, drukte en lawaai. Een selectie van koude dranken, koffie, thee en lokale zoetigheden & seizoensfruit fungeren als de perfecte opkikker. 

Praktische informatie Stone Town tour

Duur: Halve dag
Tijdstip: Naar keuze
Locatie: Stone Town | Zanzibar
Inclusief: Transfer en gids
Exclusief: Fooi en persoonlijke uitgaven.

 

Prijs

55 US Dollar per persoon

Prijs is gebaseerd op twee personen die deelnemen. Wanneer je deze excursie met meerdere personen boekt, kan de prijs wijzigen.